Magazin
31 Eki 2019 11:02 Son Güncelleme: 31 Eki 2019 11:28

Deniz Akkaya’dan Cengiz Semercioğlu’na sert sözler

Deniz Akkaya Cengiz Semercioğlu’na sert sözler söyledi. Daha önce kızıyla mayolu poz verdiği için kendisini eleştiren Semercioğlu'nun açığını bulunca geri kalmadı.

Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabı üzerinden bir dönem birlikte magazin programı sunduğu Cengiz Semercioğlu'na yüklendi.

Canlı yayınlanan programına kızı ve oğlunu çıkartan ve onlara Cumhuriyet Bayramı’yla ilgili fikirlerini soran Cengiz Semercioğlu hiç beklemediği bir yanıt almış ve büyük şaşkınlık yaşamıştı.

Kızına “Cumhuriyet Bayramı için ne düşünüyorsun?” diye soran Semercioğlu, karşılığında aldığı “Cadılar Bayramını cumaya almasalardı iyi olurdu” cevabı üzerine şaşkına döndü. Yaşanan bu canlı yayın kazasının ardından Cengiz Semercioğlu’nu, kızına milli değerler eğitimini yeterince vermediği yönünde eleştiren çok sayıda yorum geldi.

Cengiz Semercioğlu’na tepki veren isimlerden biri de eski program partneri Deniz Akkaya oldu.

Eski model gazetesindeki köşesinden başkaları için son derece sert yorumlarda bulunan ismin biraz da kendisine bakması gerektiğini söyleyerek şu satırları kaleme aldı: İlahi adaletten haberi yok...