Magazin
05 Haz 2016 09:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:17

Deniz Akkaya, Hıncal Uluç'a fena saydırdı: Bacak aralarına girip...

Deniz Akkaya, Hıncal Uluç'un köşe yazısında verdiği fıkra içeriğinden dolayı sinirlenerek eleştirdi.

Eski manken Deniz Akkaya, Sabah gazetesinin duayen yazarı Hıncal Uluç'un sayfasında yer verdiği bir fıkrayı içeriğinden dolayı keskin ifadelerle eleştirdi.

OKUYANLAR ŞOKE OLDU

Tartışmalı içeriğe sahip olan fıkrayı sosyal medya hesaplarından deşifre eden Deniz Akkaya" Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç bugün köşesinde 'Tebessüm' başlığı altında bir fıkra yayınladı. Fıkra olduğu iddia edilen yazıyı okuyanlar ise şoke oldu. Uzak Doğu'ya giden bir iş adamının 13 yaşındaki bir kızla seks yapmaktan korkması komik bir olaymış gibi anlatılan fıkra şu şekilde" yazarak fıkranın küpürünü yayınladı.

DEFNE JOY FOSTER'A ATIF YAPTI

Sonrasında direkt Hıncal Uluç'u muhatap alarak ona seslenen Deniz Akkaya sert ifadelerle Uluç'un hayatını kaybeden Defne Joy Foster'a yönelik yazdığı sert yazıya atıf yaptı.

Deniz Akkaya, Uluç'a şu ifadelerle yüklendi:

"Sen busun işte ey hincal efendi! Köşeni kullanma şeklin budur senin!veya hepimizin canı gibi sevdiği Defne Joy Foster'a vefatinin arkasindan yazdığın yazı!
Defne senin o bacak aralarına girip gerim gerim poz verdiğin insanlardan çok daha gerçek bir insandı,sadece senin gibilerin kose tuttuğu şu dünyaya dayanamadı kendine verdi en büyük zararı!!!!"



"BİZ SENİN VE KEDİCİKLERİNİN NE İŞ YAPTIĞINI BİLMİYORUZ"

Ayrıca Akkaya üstsüz fotoğrafları için Uluç'un yazdığı yazıyı paylaşıp açıklama yaptı:

"Günaydın sevgili dostlar,gun geçmiyor ki @tv8 @aramizdatv8 yayınına şu kısacık süredir dahil olduğumdan beri, şahsıma yönelik saçma sapan itham ve yazılar aldı başını gitti.
Geçenlerde kendisinin kediciklerinden birinin yine aynı gazetede-belliki kendisi ise sokmuş vakti zamaninda-hakkimda kalem sallamak için yazdığı ama bir amaca hizmet etmeyen yazısına cevap verirken kendisine olan yakınlığını yazmam nedeni ile bu yazıyı yazdığı ortada!
Ey Hıncal efendi sen bu ülkede benim ne iş yaptığımı bilemiyorsan zaten yazman hiç yakışmayan,ne tipine ne yaşına ne o çizmeye çalıştığın ama sadece imajda kalan haline,sende ışıltılı dünya yazilari yazma kalem sallama!ey hincal efendi sen yazınca ödül aliyorsun da benim zaten kredim olan bir dostuma söylediğim mi battı sana?ey Hıncal efendi sana yakisiyormu yanında kızından küçük kızları alıp dolastirip belli bir zaman ve deneyim sonunda kalem sallasın diye çalıştığın gazetenin belli pozisyonlarına sıkıştırma çaban?
Ey Hıncal efendi biz bu ülkede senin kediciklerinin hiçbirinin ne iş yaptığını hala bilmiyoruz,bir gun siyaset tarih yazma cabasinda gorurken bir gun pop star olma cabalarinda sahnelerde dolasip duran bu tiplere sen ne meslek bictin meraktayım!!!!sen kendini bir nevi kanaat önderi sandığın şu suretteki hayatının son demlerinde yaşına hürmet beklerken acaba bu ikizlere takkeden çok daha mühim konularda kaç kişinin kalbini kırık bıraktın gerinde,oturda bunun muhasebesini yap!"




SABAH GAZETESİ İNTERNET SİTESİNDE YER VERMEDİ

Gazetede yer alan fıkraya Sabah'ın internet sitesinde yer verilmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Bu durum Sabah gazetesinin fıkranın içeriğine onay vermemesi olarak yorumlandı.

Şimdi herkes Hıncal Uluç'un Deniz Akkaya'ya bir cevap verip vermeyeceğini verecekse de bu cevabın içeriğinin nasıl olacağını merak ediyor.