Gündem
10 Kas 2015 08:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:10

Deniz Akkaya canlı yayına jartiyerle mi çıktı?

TV8 ekranlarında Deniz Akkaya'yı izleyenler şaşkına döndü.

TV8 kanalında yayınlanan Aramızda Kalmasın programında Deniz Akkaya vardı. Ünlü mankenin kıyafeti ekran başındakileri şaşkına çevirdi. Kamera genel plana geçtiğinde ortaya çıkan manzara 'Deniz Akkaya jartiyerle mi çıkmış' dedirtti.

Bir takipçisini instagram hesabından resmini paylaşarak hedef haline getiren Deniz Akkaya bu sabah TV8 canlı yayınına konuk oldu. Pembe bir elbise giyen Deniz Akkaya, kıyafetinin eteği ile olay yarattı.

JARTİYERLE EKRANA MI ÇIKTI?

TV8 kameralara genel plana çıktığında Deniz Akkaya'nın elbisesi süper mini olarak ekrana yansıdı. Bacaklarında ise elbise ile aynı renkte pembe bir jartiyer varmış gibi görünüyordu.



Deniz Akkaya'nın süper mini görünen kıyafeti sosyal medyaya anında düştü. Takipçileri de 'jartiyerle mi ekrana çıktı' yorumları yaptılar.

ELBİSENİN BOYDAN HALİ

Deniz Akkaya'yı jartiyerle ekrana çıkmış gibi gösteren aslında elbisesinin etek kısmıydı. Akkaya'nın instagram hesabına ekrana çıkarken koyduğu boydan çekilmiş resmi, jartiyer gibi görünen kısmın eteğin altı olduğu ortaya çıktı.



Deniz Akkaya'nın instagram takipçileri ekranda jartiyer giymiş gibi gösteren elbisesi için 'basit ve ucuz' yorumları yaptılar. Bir takipçisi ise 'Jartiyerle çıkmış erotik dansçı gibi görünüyor" yorumunda bulundu.