Polemik & Kulis
06 Nis 2023 10:46 Son Güncelleme: 06 Nis 2023 10:49

Deneyimli yazar Demirören Medya’ya veda etti! ‘24 yıl var geride…’

Demirören Medya Grubu bünyesindeki Milliyet’ten ayrılık haberi geldi. Deneyimli isim gazete ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Basketbol yazarı Ümit Avcı, Milliyet gazetesine veda etti. Deneyimli isim veda haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu:

“1990’da girmiştim bu kapıdan; Rahmetli İsmet Badem abinin gözbebeği fanatik basketler…

Ne çok şey yaşadım, ne çok insan tanıdım bu binanın içinde. Aramızdan ayrılan ancak asla unutmayacağım abiler, kardeşler, arkadaşlar… Yaşadığımız sürece hiçbir zaman kopamayacağımız ömürlük dostlar.

Bize sadece mesleği değil hayatı da öğreten ustalar, yanımızda meslek hayatına başlayan ve şimdi spor dünyasında çok güzel yerlerde olan pırıl pırıl insanlar…

Başarılar, hayal kırıklıkları, üzüntüler, sevinçler…

Sabahlara kadar çalışmalar, sandalye üzerinde uyuyup kalmalar, şimdiki kafayla asla cesaret edemeyeceğimiz çılgınlıklar…

Yani, yüzlerce gazete sayfasını dolduracak anılar…

Fanatik Basket, Fanatik ve son olarak da Milliyet derken, aynı çatı altında geçen 24 yıl var geride…

İstemeden üzdüm eklerim, kırdıklarım varsa özür, üzerimde emeği geçen herkese teşekkürlerimle…

Şimdilik bana müsaade.”

İşte o paylaşım…

 

ÜMİT AVCI KİMDİR?

20 yıla yakın bir süredir basketbol muhabiri, editörü, yazarı olarak görev yapan isim son olarak Milliyet Gazetesi'nde basketbol yazarlığı yaptı.

BİDEV Mütevelli Heyeti Üyesi olan isim şu anda NesineTV YouTube kanalı kadrosunda yer alıyor. Öte yandan SportsTV’de de ekranlara çıkan Ümit Avcı, İstanbul içi ve dışında başta basketbol olmak üzere, birçok spor dalının sevilip yaygınlaşması ve gençlerle buluşturulması için seminerler veriyor. Radyo Spor'da ise Boyalı Alan Programı'nda yorumcu olarak yer alıyor.