Polemik & Kulis
09 Eyl 2015 17:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:52

Deneyimli televizyoncu Star Gazetesi'ne transfer oldu!

Hazırladığı ekonomi programları ile tanınan deneyimli televizyoncu, bundan böyle Star gazetesinde olacak.

Hazırladığı ekonomi programları ile tanıdığımız deneyimli televizyoncu Selin Şen Saltaş, bundan böyle Star gazetesinde olacak.

Saltaş, bugün tasarım, logo ve sloganını değiştiren Star gazetesine transfer olduğunu Twitter'dan takipçilerine duyurdu.

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın "ailemize hoşgeldiniz" mesajı ile selamladığı Saltaş bakın Twitter hesabında neler yazdı:



SELİN ŞEN SALTAŞ KİMDİR?

Selin Şen Saltaş 26 Şubat 1981'de Ankara doğdu. İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunu olan Saltaş 1999 yılından itibaren bir çok radyo kanalında program yaptı. Televizyonla tanışması ise Ankara'da TRT ile başladı daha sonra ise Kanal B ile devam etti.

Burada öncelikle muhabir olarak göreve başlayan başlayan Selin Şen Saltaş basın kartını burada aldı. Kanal B'de editörlük ve program yapımcılığı gibi görevleride başarıyla üstlendikten sonra TGRT Haber'e geçen Saltaş TGRT Haberde Dış Haberler Müdürlüğü ve Haber Spikerliği görevlerini üstlendi.

Hem haber spikerliği hem de dış haber konusundaki yeteneğiyle dikkatleri üzerine çeken çok yönlü başarılı spiker Saltaş Kanal 24'te Küresel isimli ekonomi programını hazırlayıp sunuyordu.