Polemik & Kulis
23 Ara 2022 10:25 Son Güncelleme: 23 Ara 2022 10:27

Deneyimli muhabirin yeni adresi belli oldu! Haber Global’e veda etmişti…

Geçtiğimiz günlerde Haber Global’e veda eden deneyimli muhabirin yeni adresi belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde Haber Global’e veda eden Umut Erol’un yeni adresi belli oldu. MedyaRadar’ın özel haberine göre Umut Erol, İbn Haldun Üniversitesi Basın Müşaviri oldu.

Haberi sosyal medyadan duyuran Umut Erol, “Gazetecilik çocukluk hayalimdi, 11 yıldır her gün severek yaptım bu işi. Selde, yangında, savaşta, depremde, çamurda, soğukta. Gazeteciliğin yanına şimdi yeni tecrübeler ekleme zamanı. Yeni adresimiz İbn Haldun Üniversitesi, basın müşaviri olarak kapımız açık, ziyarete bekleriz.” ifadeleri kullandı.

UMUT EROL KİMDİR?

2011 yılında İstanbul macerası başladı. Kanal 7 haber merkezinde 3 buçuk yıl çalıştı. Daha sonra 24 TV ile yola devam etti. Türkiye’nin içinden geçtiği kritik süreçlerde sahada aktif olarak görev aldı.

 

15 Temmuz darbe girişimi, referandum, seçimler ve terör saldırılarını canlı yayın ve vtr haberlerle yakından takip etti. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’ye yönelik operasyonlarında da bölgedeydi. Fırat Kalkanı, İdlib’e intikal, Halep tahliyesi, Zeytin Dalı Harekâtı, Bahar Kalkanı Harekatı’nı bölgedeki izlenimleri ile haberleştirdi. 24 TV’deki 3 buçuk yıllık tecrübesinin ardından, ATV Haber merkezinde çalıştı.

Son olarak 2020 Aralık ayında Haber Global’e transfer olmuş, muhabir olarak görev yapmıştı.