Medya
30 Ağu 2021 11:59 Son Güncelleme: 30 Ağu 2021 12:18

Deneyimli muhabir Turkuvaz Medya’dan ayrıldı! ’13 yılıma veda...’

Yaklaşık 13 yıldır Turkuvaz Medya Grubu’na bağlı kanallarda muhabirlik görevini üstlenen deneyimli isimden veda paylaşımı geldi.

Turkuvaz Medya Grubu’na bağlı kanallarda 13 yıl süreyle muhabirlik görevini üstlenen Gamze Elçi’den ayrılık kararı geldi. Elçi, ayrılığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Deneyimli muhabir şu ifadeleri kullandı:

“13 yıl çok emek vererek çalıştığım Atv, AHaber, Apara, Aspor kanalları bünyesinden Turkuaz Medya Grubu’ndan haklı sebeple iş akdimi sonlandırarak ayrıldım. Mesleğe başladığım ilk yerdi Atv Televizyonu. Mesleği çok severek yaptığım 13 yılıma veda... Herkesin yolu açık olsun...”

 

GAMZE ELÇİ KİMDİR?

Evli ve 1 kız çocuğu sahibi olan Gamze Elçi, 2001 yılında Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi bölüm birinciliği ile bitirdiği üniversitede öğrenim süresi boyunca ÜnTv Haber kanalında Haber spikerliği yaptı. Mezun olduktan sonra mesleğe ilk olarak 2008 yılında Atv'de muhabir olarak başladı.

 

Atv ile birlikte Ahaber, Apara, Aspor televizyon kanallarında muhabirlik görevini sürdürdü. Sel, Orman yangını, İzmir Depremi gibi çok önemli ve zorlu görevlerde yer aldı.

 

Gamze Elçi, 15 Temmuz akşamı Cumhurbaşkanı'na yönelik düzenlenen darbe teşebbüsünün yaşandığı gece çıkan çatışmada bulunmuş, 17 gün boyunca darbeci askerleri arama çalışmalarını Marmaris'te yakından takip ederek yaptığı canlı yayınlarla çok sayıda başarılı habere imza atmıştı. Gamze Elçi, Barış Selçuk Gazetecilik yarışmasında İzmir kent haber dalında birincilik ödülü aldı.