Polemik & Kulis
29 Eyl 2021 10:28 Son Güncelleme: 29 Eyl 2021 10:43

Deneyimli muhabir TGRT Haber ile yollarını ayırdı! ‘6.5 yıldır devam ettiğim...’

Yaklaşık 6.5 yıldır TGRT Haber’de muhabirlik yapan deneyimli isim, yollarını ayırdıklarını açıkladı.

TGRT Haber'in Parlamento muhabiri Sultan Akdoğan, kanalla yollarını ayırdıklarını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akdoğan, “TGRT Haber’de 6,5 yıldır devam ettiğim muhabirlik görevimden ayrılmış bulunuyorum. Bu süre içerisinde yol arkadaşlığı için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim…” ifadelerini kullandı.

 

Instagram hesabından da paylaşımda bulunan Akdoğan, “Ne çok anı biriktirmişim... Yola Başbakanlık ile başlayıp ardından Cumhurbaşkanlığı ve son 5 yıldır da Parlamentoda devam ettim. Ancak şimdi rota yeniden oluşturuldu.... TGRT Haber’de 6,5 yıldır devam eden muhabirlik görevimden ayrılmış bulunuyorum... Tüm çalışma arkadaşlarımı bu süre içinde gösterdikleri yol arkadaşlığı içi sevgiyle kucaklıyorum...” ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım...

SULTAN AKDOĞAN KİMDİR?

Sultan Akdoğan, mesleğe 2006 yılında Başkent Tv’de hava durumu spikeri olarak başladı. Ardından Flash tv’de muhabir olarak devam etti.

2015 yılından bu yana TGRT Haber'de Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve son 5 yıldır da Parlamento muhabiri olarak görev yaptı.

Bir dönem kanalın sabah haberlerini de sunan Sultan Akdoğan, Suriye’de gerçekleşen Zeytindalı ve Afrin operasyonlarını da yakından takip etti. Sultan Akdoğan aynı zamanda yaratıcı drama eğitmeni ve masal anlatıcısı.