Polemik & Kulis
02 Ağu 2022 10:14 Son Güncelleme: 02 Ağu 2022 10:17

Deneyimli isim TGRT Haber’le yolları ayırdı! ‘15 yıllık bir macera bitti…’

TGRT Haber’den ayrılık haberi geldi. Deneyimli isim, 15 yılın ardından veda ettiğini ve 1 Ağustos itibariyle, kurumla yollarını ayırdıklarını duyurdu.

TGRT Haber muhabiri Sultan Akten’den veda paylaşımı geldi. Yaklaşık 15 yılın ardından ayrılık paylaşımında bulunan Akten’in yeni adresi ise merak konusu oldu.

“Vedaları sevmedim hiç… Ama gitme vakti geldiğinde hep güzel gittim… Arkamda güzel dostluklar bırakarak, elimden geldiğince kırıp dökmeden…” diyen Sultan Akten, sözlerine şöyle devam etti: “TGRT Haber ailesi ile ilk tanıştığım 2007 yılıydı… 2013 yılından beri, yani son on yıldır da kesintisiz çalıştım… TGRT Haber mikrofonla hep gururla taşıdığım… Bu süreçte acı tatlı anılarımız oldu… Güzel işlere de imza attık… Türkiye’de ve dünyada yaşanan en sıkıntılı günlere de yakından tanıklık ettik… İlk tanıştığımız günden itibaren sayarsak tam 15 yıllık bir macera bitti bugün…TGRT Haber’den 1 Ağustos 2022 itibari ile ayrıldım. En alt kademeden, en üst kademeye kadar herkese dostlukları için sonsuz teşekkürler… Hoşçakalın.”

SULTAN AKTEN KİMDİR?

Mesleğe 2007 yılında TGRT Haber’de adım atan Sultan Akten, 2011 – 2012 yılları arasında Star TV’de de görev almıştı.

Sultan Akten, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Özcan Temiz ile dünya evine girdi.