Polemik & Kulis
01 Kas 2021 14:49 Son Güncelleme: 02 Kas 2021 13:59

Deneyimli isim Demirören Medya ile anlaştı! ‘Yeni bir başlangıç’ notuyla duyurdu...

Yaptığı haberlerle sosyal medyaya sıkça konu olan deneyimli muhabir, Demirören Medya ile el sıkıştığını duyurdu.

Yaklaşık bir yıl önce Show TV ile yollarını ayırdıktan sonra Olay TV ile anlaşan Doğancan Beyazıt Şenbük’ün yeni adresi belli oldu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şenbük, Demirören Medya’ya transfer olduğunu duyurdu.

Demirören Medya’ya ait bina önünde yer alan karesini paylaşan Doğancan Beyazıt Şenbük, altına ‘Yeni bir başlangıç’ notunu düştü. Şenbük'ün Hürriyet Gazetesi'nde görev alacağı öğrenildi.

İşte o paylaşım...

Şenbük’ün daha önce TV8'de Serap Paköz'ün programında bir olay anını anlatmak için kendini balkondan aşağı sarkıttığı görüntüler sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu.

 

29 yaşındaki muhabir, Show TV Ana Haber için attığı bir anons sırasında ise fırtınanın şiddetini anlatabilmek için denizin dibine gitmiş, insan boyunu geçen dalgaları anlatırken sular altında kalmıştı.

 

DOĞANCAN BEYAZIT ŞENBÜK KİMDİR?

Doğancan Beyazıt Şenbük, 9 Aralık 1991 yılında İzmir’de doğdu. Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema eğitimi aldı. Üniversitenin ilk yılından itibaren kliplerde ve yapım şirketlerinde çalışmaya başladı. Aşhane belgesel filmiyle 8. TRT Belgesel Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Filmleri Kategorisi'nde finalist oldu.

 

Daha önce TV8'de Serap Paköz'ün programı ve Show Ana Haber için muhabirlik yapan Şenbük, son olarak Olay TV kadrosuna katılmıştı.