Reklam PR
10 Eki 2022 13:59 Son Güncelleme: 10 Eki 2022 15:46

Deneyimli İletişimci Salt İletişim’de

İletişim sektöründe 25 yıllık deneyime sahip Şükran İlhan, Medya Grup Koordinatörü olarak Salt İletişim Grup'a katıldı.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi gazetecilik bölümünden mezun olan Şükran İlhan, eğitimine İngiltere’de Suffolk College’da devam etti.
Medya kariyerine Sabah Gazetesi’nde muhabir olarak başlayan İlhan, Intermedya Ekonomi, Günaydın Gazetesi, Hürriyet Dergi Grubu’nda ekonomi alanında haberlere imza attı.

Medyadaki 10 yıllık deneyimin ardından geçtiği iletişim sektörünün önde gelen ajanslarında ulusal ve çok uluslu turizm, finans, tekstil, kozmetik, kuyumculuk, sağlık, ilaç, ihracatçı birlikleri gibi farklı sektör ve alanlarda birçok marka ve kurumun stratejik medya iletişim
çalışmalarını yürüttü.  
Ekim ayı itibariyle Salt İletişim’de medya grup koordinatörü olarak çalışmaya başlayan İlhan, ajansta medya iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve süreç yönetiminden sorumlu olacak.

Salt İletişim; Viacom CBS, Arzum, NN Hayat Emeklilik, Hasçelik, Faydasıçok Vakfı, Birleşik Ödeme, Fuzul Finansman Yatırım, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul, Avon, Tiryaki, Çalık Şirketler Grubu, İzmir Ticaret Borsası, Kaymet, Marriott Intl. gibi yerli ve yabancı bir çok markaya 360 derece pazarlama iletişimi danışmanlığı vermekte.