Polemik & Kulis
11 Mayıs 2021 16:55 Son Güncelleme: 11 Mayıs 2021 17:10

Deneyimli gazeteci artık Genel Yayın Yönetmeni!

31 yıldır muhabir, editör ve yazar olarak başarılı haberlere imza atan deneyimli isim artık Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürütecek.

Deneyimli gazeteci Necla Dalan, perakende dünyasının prestijli yayını Perapost ve spor dünyasının güvenilir sesi Perasport"un yeni Genel Yayın Yönetmeni oldu.

Gazeteciliğe 1990 yılında Dünya Gazetesi’nde başlayan Necla Dalan, ekonomi gazeteciliğinde uzmanlaştı. 1990-2017 yılları arasında sırasıyla Liberal Bakış, Yeni Yüzyıl, Star, Referans ve Vatan gazetelerinde muhabir, editör ve yazar olarak görev aldı. Vatan Gazetesi’nde perakende ve teknoloji sayfalarıyla sektörel haberlere imza attı.

Bir dönem Bloomberg HT TV’de Perakende Saati adıyla perakende programı yapan Dalan, Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin kurucu üyeleri arasında yer aldı. Necla Dalan, Ekim 2019-Nisan 2021 tarihleri arasında Medyaevi İletişim’de Medya İlişkileri Grup Direktörü olarak çalıştı. Dalan, Mayıs 2021 itibariyle gazeteciliğe geri döndü.

Sürekli basın kartı sahibi olan Necla Dalan, yeni görevinde yine iş dünyası ve perakende sektörüne ilişkin röportaj ve haberlerle fark yaratmayı hedefliyor. Dalan ayrıca spor dünyasının ünlü isimleriyle de çarpıcı söyleşilere imza atacak.