Politika
16 Ağu 2022 19:15 Son Güncelleme: 16 Ağu 2022 19:22

Demirtaş'tan Erdoğan'a 'Altılı Masa Menüsü' yanıtı: "Allah'ım zeka dağıtırken..."

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Altılı Masa Menüsü'ne Twitter hesabından yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum'da yaptığı konuşma sırasında alanda asılı üzerinde "Altılı Masa Menüsü" yazan posteri okudu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şurada bir poster görüyorum. 'Altılı masa menüsü'. Ne var bu menüde; yalan çorbası, laf salatası, koltuk kebabı, kandil dolması, Selo kahvaltısı var. Ne ararsan var" demişti.

 

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise, avukatları aracılığıyla sosyal medya hesabından Erdoğan’a cevap verdi.

Demirtaş'ın Twitter'dan avukatları aracılığıyla konuya ilişkin yaptığı paylaşımlar şöyle:

"Allah'ım, hikmetinden sual olunmaz ama zeka dağıtırken neden hepsini bunlara verip bizi mahrum bıraktın? Bu nasıl zekadır, nasıl bir yaratıcılıktır! Allah da sizi... Bildiği gibi yapsın.

Vanlı kardeşlerim kusura bakmasınlar ama artık Van kahvaltısı yanında bir de Selo kahvaltısı diye bir şey var. Tek kuruş almadan, 81 ile bayilik veriyoruz. Bir tek Şakir'e yok çünkü her gün saray kahvaltısı yapıyor."