Medya
24 Şub 2023 14:32 Son Güncelleme: 24 Şub 2023 22:34

Demirörenler'den depremzede çalışanlarına "Şartlı" yardım

Demirören Ailesi, Demirören Medya çalışanlarına "Şartlı" yardımda bulunmak istedi.

Demiören Ailesi, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarının sarılması için tüm dünyaya örnek bir yardımlaşma varken, Demirören Ailesi, depremden etkilenen ama buna rağmen sahada görevlerine devam eden Demirören Medya çalışanlarına "Şartlı" yardımda bulunmak istedi.

Depremden etkilenen çalışanlara 4-5 maaş yardım yapılacağı ancak bu yardımın daha sonra tazminatlarından kesileceği belirtildi.

Bu şartlı yardım, çalışanlardan tepkiyle karşılandı ve reddedildi.

Şartlı yardımı reddedenlerden bir Demirören Medya çalışanı, teklifi duyunca şoke olduğunu belirterek, "Telefonla arayıp, şirketin biz depremzedelere 4-5 maaş yardım yapacağını ancak bu yardımın işten ayrılırken tazminattan kesileceğini söylediler. Zor durumda olduğumuzu, bunun başka bir yolu olup olmadığı sorunca da 'Kabul ediyorsan bu şekilde yardım yapılacak sana' dediler. Böylesine zor bir günde en başta yanımızda görmek istediğimiz patronumuz Yıldırım Demirören'in bu yaklaşımı bizleri çok üzdü. Depremde yaralanan, yakınlarını kaybeden, evleri büyük hasar gören arkadaşlarımız var. Üstelik depremden etkilenmemize rağmen sahadan ayrılmadık, haber peşinde koştuk. Özveri ile çalışmamızın karşılığı bu olmamalıydı" dedi.