Gündem
26 Oca 2012 18:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:16

DEMİRÖREN'İN "FENERBAHÇEMİZ" SÖZÜ TARAFTARI ÇILDIRTTI!

TFF Genel Kurulu'nda konuşan Demirören'in 'Fenerbahçemiz' sözü Beşiktaşlı taraftarları isyan ettirdi..

Bugün Türk spor tarihinin en kritik günlerinden biri yaşandı. 58. Maddede değişiklik yapılmasını ön gören tasarı Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu’nda reddedildi.

YUMRUKLAR KONUŞTU
Şike tartışmalarından bir türlü çıkamayan Kulüpler Birliği ve TFF Genel Kurulu kararı almıştı. Amaç 58. Maddedeki düzenlemeyi değiştirerek bir defaya mahsus ‘küme düşme cezası yerine puan silme cezası verilsin’ düşüncesini hayata geçirmekti. Düzenleme reddedildi. Beklenen olmadı ve genel kurul çok gergin bir atmosferde tamamlandı. Bazı kulüp başkanları birbirini yumrukladı.

DEMİRÖREN: FENERBAHÇEMİZ
Beşiktaşlı taraftarlar için en dikkat çekici ifade ise Başkan Yıldırım Demirören’den geldi. Kürsüye çıkan Yıldırım Demirören, ‘Maalesef Fenerbahçemizin adı herkesten çok geçiyor. Rating uğruna hep Fenerbahçe’nin adını kullanılıyor. Hayır, Bank Asya dahil şu anda 8 takım bu işin içinde’ dedi.

TARAFTARLAR İSYAN ETTİ
Demirören’in ‘Fenerbahçemiz’ sözleri Beşiktaşlı taraftarları adeta çıldırttı. Sosyal paylaşım sitesi twitter’da en çok konuşulan başlıklardan biri haline gelen Demirören için ‘Fenerbahçe’nin Demirören’i’ ifadelerini kullandılar