Medya
30 Ara 2021 10:54 Son Güncelleme: 30 Ara 2021 11:12

Demirören’den çalışanlara yılbaşı müjdesi! A101 çekilişi tepki almıştı…

Daha önce çekilişle 11 kişiye 400 TL’lik hediye çeki dağıtacağını duyuran ve tepki çeken Demirören Medya’dan bu kez çalışanların yüzünü gülümsetecek haber geldi.

Demirören Medya’dan çalışanlarına yılbaşı müjdesi geldi. Hürriyet, Milliyet, Kanal D, CNN Türk ve Posta gibi kurumları bünyesinde barındıran grup, çalışanlara mail atarak yeni yıllarını kutladı ve “Sizlere yılbaşı hediyesi vermek istedik. 30 Aralık itibariyle alışverişlerinizde kullanabilmeniz için Sodexo FlexoGift uygulamasına 1050 TL yatırılacaktır” diyerek mutlu haberi duyurdu.

Atılan mailde şu ifadelere yer verildi:

“Değerli arkadaşlarımız,

Verimli çalışmalarla ve başarılarla dolu bir yılı daha hep birlikte geride bırakıyoruz. 2022’de de yine beraber çok iyi işler yapacağımıza eminiz.

Şimdi yeni yıla girerken tüm çalışanlarımıza bir yılbaşı hediyesi vermek istedik. 30 Aralık itibariyle alışverişlerinizde kullanabilmeniz için Sodexo FlexoGift uygulamasına 1050 TL yatırılacaktır.

Sodexo FlexoGift, CarrefourSA ve uygulamanın anlaşmalı olduğu marketlerde geçerli olacaktır.

Sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle,

Mutlu, başarılı yıllar dileriz.”

A101 ÇEKİLİŞİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Demirören Medya, geçtiğimiz haftalarda, bünyesinde bulunan Hürriyet, Milliyet, Kanal D, CNN Türk ve Posta gibi kuruluşlarda çalışan gazeteciler için yılbaşında çekiliş düzenleme kararı almıştı. Çekilişi çalışanlara mail atarak duyuran grup, "Demirören Medya ailesinde çalışan 11 kişiyi çekilişle 400 TL'lik A101 hediye çeki bekliyor" demiş ve tepki çekmişti.