Polemik & Kulis
17 Oca 2022 14:42 Son Güncelleme: 17 Oca 2022 14:47

Demirören'den ayrıldı, TOG Genel Müdürü olarak atandı!

TOG Genel Müdürü olarak görev alacak isim belli oldu.

2002 yılında yola “Gençlerin öncülüğünde, yetişkinlerin rehberliğinde” prensibiyle çıkan sivil toplum kuruluşu Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) yeni genel müdürü Ayşe Kırımlı oldu.

TOG Yönetim Kurulu Başkanı Didem Duru, Ayşe Kırımlı’nın genel müdür olmasıyla ilgili, “Kurumsal hayattaki uzun yıllara dayanan tecrübesinin yanı sıra, özellikle toplumsal cinsiyet eşitliği ve sosyal girişimciliği destekleyen sivil toplum kuruluşlarında da farklı roller üstlenen Ayşe Kırımlı’nın aramıza katılmasıyla daha da güçlendik” değerlendirmesinde bulundu.

Görevi devralan Kırımlı ise gençlerin kişisel gelişimlerini ve sosyal fayda yaratan projeleriyle hayallerini destekleyen bir vakıfta yer almaktan duyduğu heyecanı dile getirerek, “Özel sektördeki çalışmalarımın yanı sıra 2011’den bu yana üniversiteli gençlere gönüllü kariyer koçluğu yapıyorum. Bir gençlik vakfının genel müdürü olarak deneyimlerimi daha çok gençle paylaşabilecek olmak, daha çok hayat yolculuğuna eşlik edebilecek olmak beni çok mutlu ediyor. Nitekim benim de onlardan öğrenecek çok şeyim var. Her yıl birçok yaşama dokunan projeler yapan, toplumsal sorunlara karşı harekete geçen toplum gönüllüsü gençlerin enerjisiyle daha iyi bir dünyanın mümkün olduğuna inanıyorum” dedi.

TOG Yönetim Kurulu Başkanı Didem Duru, TOG Genel Müdürü Ayşe Kırımlı

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde uluslararası yönetim alanında tamamlayan Ayşe Kırımlı, Shell Türkiye’de satış koordinatörlüğüyle başladığı kariyerini ürün müdürü olarak sürdürdü. Sonrasında Türk Pirelli’de iş geliştirme müdürü, Garanti Ödeme Sistemleri’nde grup ürün müdürü, Inteltek’te satış, pazarlama ve kurumsal iletişimden sorumlu genel müdür yardımcısı, Praktiker’de pazarlama direktörü ve icra kurulu üyesi, Adel Kalemcilik’te pazarlama, iş geliştirme ve kurumsal iletişimden sorumlu direktör, Zorlu PSM’de pazarlama ve satıştan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev alan Kırımlı son olarak Demirören Medya’ya bağlı gazetelerin pazarlama ve kurumsal iletişim direktörlüğünü üstlenmişti.