Gündem
05 Mar 2014 10:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Demirören Sabah'a konuştu: Lig TV'ye talibiz!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Lig TV'nin TMSF'den satın alınması konusunda görüşmelerde bulunduklarını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, son günlerde gündeme gelen; Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV'nin Futbol Federasyonu kontrolünde kulüpler tarafından TMSF'den satın alınması ve işletilmesi konusunda Sabah'a konuştu.TFF'nin kulüplerle birlikte böyle bir projesinin olduğunu belirten Demirören sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu konuda çok kapsamlı, büyük ve faydalı bir proje gerçekleştireceğiz. Futbolun sahipleri kulüplerin, yayıncı kuruluşun da sahibi olmasını ve kendi değerlerini adaletli bir şekilde yönetmesini istiyoruz."

BÜYÜK DEĞER KATACAK
"Gerekli çalışmaları ilgili yerlere ve makamlara ilettik, şu anda gelişim aşamasında. Kulüplerimizle de bu meseleyi ayrıntılı bir şekilde konuşuyoruz. Zamanı gelince, Türk futboluna büyük değer katacak olan bu düşüncemizi kamuoyu ile paylayacağız. Federasyonda göreve geldiğimizden bu yana Türk futbolunun sorunlarını çözmek için önemli adımlar atıyoruz. Riva başta olmak üzere birçok adımımız var. Bu da onlardan birisi olacak. Yayıncı kuruluşun satın alınması tarihi bir proje."

Haberin tamamını okumak için tıklayınız