Polemik & Kulis
02 Ağu 2022 12:09 Son Güncelleme: 03 Ağu 2022 13:25

Demirören Medya’da zam isyanı ayrılık getirdi! Üst düzey isim veda etti…

Demirören Medya’daki zam isyanı ayrılık getirdi. Üst düzey isimden veda haberi geldi.

Asgari ücretin iyileştirilmesinin ardından medyada zam beklentisi artmıştı. Demirören Medya ise grup bünyesindeki çalışanların maaşlarına yüzde 8 ile 10 oranında zam yaptı. Az sayıda çalışana ise yüzde 30 oranında zam verildi.

Bu durum karşısında çifte standart yapıldığını ifade eden medya grubunun çalışanları tepki gösterdi. MedyaRadar’ın gizemli yazarı Keskin Kalem de tepkileri köşesine taşımıştı.

Yaşanan bu durumun ardından Demirören Medya’dan ayrılık haberi geldi. Fanatik Genel Koordinatörü Efe Kavuşturan istenilen oranda zam verilmeyince istifa ederek ayrıldı.

 

EFE KAVUŞTURAN KİMDİR?

Fanatik Genel Koordinatörü Efe Kavuşturan, daha önceki dönemlerde Mynet, D-Smart ve Milliyet’te görev almıştı.

EFE KAVUŞTURAN'DAN AÇIKLAMA

Haber üzerine Medyaradar'a bir açıklama yapan Fanatik Genel Koordinatörü Efe Kavuşturan, 'zam isyanı ayrılık getirdi' iddiasını reddederek, "Benim şirketten ayrıldığıma yönelik bilgi doğru ancak bunun maaş artışı talebi nedeniyle olduğu bilgisi yanlıştır. Şirket içerisinde yapılan bir organizasyon değişikliği sonucunda Demirören Medya ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız" dedi.

FANATİK'TE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Öte yandan fanatik.com.tr Haber Müdürü Umut Eken’in de adı zam anlaşmazlığı sonrası istifa ile anılmıştı. MedyaRadar'a açıklama yapan Eken, istifa etmediğini görev pozisyonunun değiştiğini dile getirdi. 

UMUT EKEN KİMDİR?

fanatik.com.tr Haber Müdürü Umut Eken, aynı zamanda gazetede köşe yazıları kaleme alıyordu.