Polemik & Kulis
08 Haz 2017 17:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:45

Demirören Medya'da tam gaz tenkisat! Başarı cezasız kalmadı, o isimle de yollar ayrıldı! (Medyaradar/Özel)

Demirören grubunun sahibi olduğu Vatan ve Milliyet gazetelerinde sular durulmuyor.

Demirören Medya Grubu'na bağlı Skorer spor gazetesi,milliyet.com.tr ve gazetevatan.com internet sitelerinde tenkisat hız kesmeden devam ediyor.

Milliyet ve Vatan gazetelerini bünyesine aldığı günden beri küçülmeye gittiğini iddia ederek basın emekçisi "kıyımı" yapan Demirören Medya Grubu'nda bir tenkisat daha yaşandı

2012 yılında gazetevatan.com'da editör olarak başlayan ve en son Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı görevinde bulunan başarılı gazeteci Funda Korkmaz'ın da işine son verildi.

BAŞARI CEZASIZ KALMADI

Geçen ay yaptığı çalışmaların meyvesini alan ve okunma sayılarındaki belirgin artış nedeniyle ekibini toplayıp başarıyı kutlayan Funda Korkmaz'ın iş akdinin fesh edilmesi çalışanlar arasında da şaşkınlığa neden oldu. Göreve geldiğin günden beri başarılı bir grafik sergiliyen Korkmaz'ın görevine son verilmesi mesai arkadaşları arasında "Başarı cezasız kalmadı" şeklinde yorumlandı.

“HAYATA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İşten çıkarılan Funda Korkmaz Instagram hesabından işten çıkarılma sürecini yazdı.

Korkmaz şu ifadeleri kullandı:

“Bazen bir gazetecinin kalemi de tükenir. Şu an ‘nasıl başlayacağım’ diye düşünürken keşfettim bunu. Büyüdüğüm ve büyüttüğüm Vatan ile yollarım ayrılalı 48 saati geçti. Gazetecilik ilkelerinden şaşmadan, okuyucuya kulak tıkamadan görevini yapmış olmanın keyfini sürüyorum bugünlerde. Hayata teşekkür ediyorum. Çünkü harika bir ekibe sahip oldum, habercilik nedir? nasıl yapılmalıdır? bunu gösterecek imkanım oldu. Ha bir de dostumu düşmanımı tanıdım. Çok yakında yepyeni başarı hikayelerimi konuşuyor olacağız. Kalbimi sevgileriyle dolduran herkese minnettarım, sevgiyle kalın.”



Öte yandan Funda Korkmaz ile birlikte Gülgün Bostancı, Hande İnan, Ebru Ekmekçi, Tuncay Özata ve Mehmet Raci Arvas'ın da görevine son verilirken 2 ay içinde bir tenkisat daha yaşanacağı ise Şişli'deki Demirören Medya'da günün en çok konuşulan konularından biri oldu.