Polemik & Kulis
19 Ara 2018 10:28 Son Güncelleme: 19 Ara 2018 10:38

Demirören Medya Grubu’nda üst düzey atama! Özel Ekler Direktörü kim oldu? (Medyaradar/Özel)

Türk medyasının en güçlü grubu haline gelen Demirören Medya Grubu’nda üst düzey bir atama gerçekleşti.

Doğan Grubu'na ait gazete ve televizyonların Demirören Medya Grubu tarafından satın alnmasıyla başlayan yeniden yapılanma süreci devam ediyor. Bu kapsamda Demirören Medya Grubu’nda üst düzey atama gerçekleşti. 

Demirören Medya Özel Ekler Direktörlüğü'ne deneyimli gazeteci Eren Aka atandı.

Halen Milliyet gazetesi bölge ekler koordinatörü olarak görev yapmakta olan Eren Aka, Demirören Medya Özel Ekler Direktörlüğü görevine 1 Ocak'tan itibaren başlayacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖZEL YAZI

Eren Aka yönetimindeki eklerden biri olan Milliyet Rize ekine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gönderdiği 'Rizeli Olmak' yazısı oldukça ses getirmişti. Ayrıca Eren Aka bir çok belediye başkanıyla da başarılı röportajlara imza attı.

EREN AKA KİMDİR?

Gazeteciliğe 2004 yılında Vatan Gazetesi’yle başlayıp 2010 yılında Vatan gazetesi’nin Doğan grubuna satışıyla birlikte Milliyet Gazetesi’nde görev yapmaya başladı. Gazetenin birçok biriminde yönetici olarak görev aldıktan sonra 2013 yılı itibariyle Milliyet Gazetesi Bölge Ekler Koordinatörlüğü görevini üstlendi. Siyasi ve yerel yönetimler konusunda yaptığı röportajlarla ses getiren Eren Aka, halen Demirören Medya bünyesinde çalışmakta...

MEDYARADAR/ÖZEL