Polemik & Kulis
07 Haz 2022 12:07 Son Güncelleme: 07 Haz 2022 12:22

Demirören Medya Grubu'nda bir üst düzey ayrılık daha!

Demirören Medya Grubu'ndan üst düzey ayrılık haberi geldi. 2018 yılından bu yana kurumda görev alan ismin görevine son verildi.

Demirören Medya’daki ayrılıklara bugün bir yenisi daha eklendi. Demirören Medya Pazarlama ve İletişim Grup Direktörlüğü görevini üstlenen Didem Koçak ile yollar ayrıldı.

Koçak, Haziran 2018'de Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü olarak Demirören Medya'ya transfer olmuş, Mayıs 2021'de ise Demirören TV Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü olarak görevlendirilmişti.

DİDEM KOÇAK KİMDİR?

Didem Koçak, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunudur. Sırasıyla Microsoft Türkiye’de Kurumsal Bayi Kanalı Satış ve Pazarlama yöneticisi, KOBİ Satış Müdürü ve Kurumsal Satış ve Pazarlama departmanında, Kurumsal Pazarlama dahil olmak üzere Üretim ve Perakende sektörü Satış Müdürlüğü, Medya Sektörü Satış Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.

2003 yılından itibaren kendi şirketleri olan Koçak Kurumsal Yönetim Danışmanlığı ve Puma Yapım ve Dijital Medya şirketlerinde Kurucu Ortak ve Genel Müdür olarak çalışan Didem Koçak, 2018 yılında transfer olduğu Demirören Medya Grubu’nda Kanal D, Teve 2 ve radyoların Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü'nü üstlenmişti. 2021 yılında ise Demirören TV Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü olarak atandı.

Koçak, 20 yılı aşkın iş hayatında telekom, bankacılık, medya, perakende, üretim vb sektörlerine yönelik Strateji, Pazarlama, Satış ve Yönetim süreçlerine ilişkin birçok projeyi tasarlamış ve yönetmiştir.