Gündem
22 Haz 2011 15:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

DEMİRER'İN TEKNİK DİREKTÖR'Ü RÖK'E TAKILDI!

Daha önce Avea'nın "Vampir" reklamını durduran Reklam Özdenetim Kurulu, yine Ata Demirer'in oynadığı "Teknik Direktör – Göteborg" reklamı hakkında durdurma kararı aldı


Daha önce Avea’nın Ata Demirer’in oynadığı reklamda revizyon isteyen ve bu revizyonlar yapılmadığı takdirde reklamların durdurulması kararı veren Reklam Özdenetim Kurulu, şimdi de yine Ata Demirer’in oynadığı "Teknik Direktör" reklamı hakkında revizyon ve durdurma kararı aldı.

Reklamda Ata Demirer’in oynadığı teknik direktör kendisine gelen telefon faturasına bakıyor ve "yine Göteborg’la eşleşmişiz", "Zaten dünya futbolunda 5 3 2’ye yer yok. Bu sistemi değiştirelim 5 3 2 olmuyor o zaman Avea’ya geçelim" diyordu.

Reklamda inceleme yapan RÖK, her ne kadar Göteborg gibi bir futbol takımı olmasına rağmen "Göteborg’la eşleşmişiz" ve "Zaten dünya futbolunda 5 3 2’ye yer yok" ifadelerini Özdenetim Esasları’nın "Kötüleme" başlıklı 12. Maddesine aykırı bularak 28 Haziran tarihine kadar konuyla ilgili revizyonların yapılmaması halinde reklamın durdurulmasına karar verdi.