Magazin
26 Kas 2008 10:37 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:24

"DEMİN KONUŞTUĞUN KADINI VER"!..CEM YILMAZ BABASINI NASIL İŞLETTİ?..

Cem Yılmaz, ailesiyle evde olduğu bir anda karşısındaki babasını telefonla 45 dakika boyunca işlettiğini söyledi. İşte herkesi güldüren o şaka...

Habertürk'te Kısa Devre programına konuk olan şovmen Cem Yılmaz, telefon şakalarında çok başarılı olduğunu ifade etti. Ailesinin evindeyken babasına yaptığı bir şakadan bahseden Yılmaz, ekran başındakileri bir hayli güldürdü. İşte Cem Yılmaz'ın anlatımıyla o şaka:

"Sesimi değiştirerek babamla aynı odada 45 dakika konuştum. Onların evindeyiz. Cep telefonu ile ev telefonunu çaldırıp, önüme bir gazete alıp 45 dakika babamla konuştum. 'Bilmem ne dergisinden arıyorum. Siz Cem Yılmaz'ın babası mısınız? Asıl mevzu sizmişsiniz, asıl komedi sizdeymiş. Bu Cem Yılmaz tıraş' falan... Sonra dedim ki, 'Arif Bey, sizi çok seviyoruz. Hiç de demiyor ki, 'Niye seviyorsunuz kardeşim?'. 'Arif Bey, bırakalım bu Cem Yılmaz işini bir kenara... 'Evet' diyor. Gerçek Arif Yılmaz kimdir, biz bunu anlamak istiyoruz. Tamamen konsept sizsiniz, etrafınızda manken arkadaşlarla bir kapak çekimi. 'Tabii, hı hı' diyor. 'Sarışın mı, esmer mi olsun. Tek konu bu şu anda' dedim. Dedi ki, 'Ben ne anlarım'. Dedim ki, 'Annem mi var yanında'. 'Cem ben, Cem' dedim. 'Amannn tanıdım canım' diyor. Bizimkiler böyledir, heyecanlıdır birazcık."

AĞABEYİNİ DE İŞLETMİŞ

Büyük kızını okula yazdırıp okul için forma alan ağabeyini de tefonla işlettiğini anlatan Cem Yılmaz, o şakayı da şöyle aktardı:

"Aradım dedim ki, 'Can Bey merhaba. Ben şu şu ilköğretim okulu, okul aile birliğinden arıyorum. Çocuk aldı mı formasını? dedim. 'Evet' dedi. 'Pazar günü prova var. Okulda herkes full giyinmiş olarak gelecek' dedim. 'Nası yaa' diyor. Dedim ki, 'Okulun formasını çocuğun üzerinde görmemiz lazım. Böyle sağlı sollu bacağız'. 'Bir de kravat değişti' dedim. 'Eee biz kravatı aldık' dedi. Uzun uzadıya konuştum. 'Ama bu çok saçma' diyor. Mantık arıyor. En sonunda dedim k, 'Benim yaa Cem'. Diyor ki, 'Demin konuştuğun kadını ver'. Ondan alacak intikamını.'Dedim ki, 'Birader o da benim'."

Televizyon Gazetesi