Magazin
20 Ağu 2013 16:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

DEMI LOVATO'NUN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI SATIŞA ÇIKTI

X Factor adlı yarışmanın jüri üyelerinden Demi Lovato'nun evinde çekilmiş bazı çıplak fotoğrafları internette satışa çıktı.

Genç şarkıcı bir çok ünlünün başına gelen tatsız bir olayla karşı karşıya.... X Factor adlı yarışmanın jüri üyelerinden Demi Lovato’nin evinde çekilmiş bazı çıplak fotoğrafları internette satışa çıktı.Radaronline.com sitesinin haberine göre, fotoğraflarda Lovato, banyo küvetinde ve yatakta çıplak olarak görülüyor.

Site kişilik haklarına saygı nedeniyle ele geçirdiğini ileri sürdüğü fotoğrafları yayınlamamayı tercih etti.Bazı siteler bu kadının Lovato olmadığını ileri sürse de radaronline.com, genç şarkıcının kolundaki 12 siyah kuş dövmesini kanıt olarak gösteriyor.

Fotoğrafları internette satmaya çalışan kişi de haberi veren siteye yaptığı açıklamada "Bu fotoğraftakiler kesinlikle Demi. Onun başka özel fotoğrafları da var elimde" diye konuştu.Lovato’nun bu görüntülerinin cep telefonunun hack’lenmesinden sonra ele geçtiği sanılıyor.

Geçen yıl da şarkıcının Twitter sayfası hack’lenmiş ve "Demi’nin sayfasını ele geçirdik. Onun çıplak fotoğraflarını görmek ister misiniz" notu yazılmıştı.