Magazin
20 Ara 2019 08:38 Son Güncelleme: 20 Ara 2019 09:53

Demet Şener'in eşi Cenk Küpeli hakkında şok iddia!

Hayatını Demet Şener ile birleştiren Cenk Küpeli hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Cenk Küpeli, düğününde giydiği damatlığının ücretini 6 ay geçmesine rağmen ödemedi.

Habertürk'ten Reşit Özet'in haberine göre; İş İnsanı Cenk Küpeli geçtiğimiz haziran ayında Demet Şener ile evlenmişti. Çiftin evliliği ilk günden beri çok konuşuldu. Sürpriz nikah ilk günden beri olay oldu. Sebebi ise eski Basketbolcu İbrahim Kutluay’la olaylı bir şekilde boşanması bu evliliğinde boşanmanın hemen arkasından yapılmasıydı. Bir diğer sebep ise Demet Şener’in Cenk Küpeli ’den 8 yaş büyük olmasıydı.

Nikahtan 6 ay sonra çiftle ilgili ortaya yeni bir iddia daha atıldı. İddiaya göre düğün için damat Cenk Küpeli düğün öncesi Üsküdar’daki bir alışveriş merkezinde yer alan mağazaya gitti. Özel bir tasarım smokin istediğini söyledi.

 1 adet smokin, 3 adet gömlek ve 1 adet kravat karşılığı 9 bin 350 TL’lik bir rakam üzerinde anlaşılma sağlandı.

Smokin hazırlandı, düğün bitti ve üstünden en 6 ay geçti. Ancak damat Cenk Küpeli’nin o tarihten beri işletmeye tek kuruş ödemediği iddia edildi. Mağazanın sahibi Cenk Küpeli ‘ye karşı dava açmaya hazırlandıklarının söyledi.