Demet Özdemir'in aşk defteri çok kabarık! Listede kimler yok ki...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir son günlerde aşk hayatındaki gelişmelerle magazin gündeminde yerini almayı sürdürüyor. Rol aldığı dizilerdeki oyunculuk performansıyla göz dolduran Demet Özdemir, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündeme bomba gibi düşen Demet Özdemir için magazin arşivini aralıyoruz. Güzel oyuncunun aşk hayatını mercek altına alıyoruz.

Demet Özdemir'in aşk defteri çok kabarık! Listede kimler yok ki... - Sayfa 1

Özel hayatının konuşmasından hoşlanmayan Özdemir’in geçtiğimiz yıllarda hakkında çıkan aşk haberlerinin alt sıralarda yer alması için bir ajans ile anlaştığı iddia edilmişti. 

111
Demet Özdemir'in aşk defteri çok kabarık! Listede kimler yok ki... - Sayfa 2

Güzel oyuncunun bu hamlesi yeterli olmadı ve Demet Özdemir yeni bir aşk haberiyle magazin dünyasını alt üst etmeyi başardı. 

211
Demet Özdemir'in aşk defteri çok kabarık! Listede kimler yok ki... - Sayfa 3

Oğuzhan Koç ile dolu dizgin bir ilişkiye yelken açan Demet Özdemir’in aşk hayatını sizler için araştırdık. Kahvelerinizi alın ve arkanıza yaslanın, baş döndürücü bir gıybet turuna başlıyoruz.


311
Demet Özdemir'in aşk defteri çok kabarık! Listede kimler yok ki... - Sayfa 4

LİDER ŞAHİN

Tam olarak başlangıç ve bitiş tarihi bilmeyen bu ilişki geçtiğimiz yıl ortaya çıkmıştı. Paparazzilerden uzun süre saklanmayı başaran ikilinin magazin kulislerinde Lider Şahin’in annesi yüzünden ilişkiyi noktalama kararı aldıkları iddia edilmişti.


411