Demet Özdemir ve Can Yaman'ın gizli aşkını dizideki o sahne nasıl ifşa etti

Erkenci Kuş oyuncuları Can Yaman ile Demet Özdemir, her ne kadar gerçek hayatta aşk yaşamadıklarını iddia etseler de önceki gün ekrana gelen bölümdeki bir detay, büyük aşkı ifşa etti.

Demet Özdemir ve Can Yaman'ın gizli aşkını dizideki o sahne nasıl ifşa etti - Sayfa 1

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Erkenci Kuş'ta başrol oynayan Can Yaman ile Demet Özdemir'in gerçek hayatta da aşk yaşadıkları her ne kadar yazılıp çizilse de ikili çıkan haberleri kesin bir dille yalanladı. Ancak geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya sızan bir fotoğraf ve önceki gün ekrana gelen bölümdeki bir detay, büyük aşkı sonunda ifşa etti.

110
Demet Özdemir ve Can Yaman'ın gizli aşkını dizideki o sahne nasıl ifşa etti - Sayfa 2
210
Demet Özdemir ve Can Yaman'ın gizli aşkını dizideki o sahne nasıl ifşa etti - Sayfa 3

Hatırlanacağı üzere; Demet Özdemir, 26 Şubat'ta 27 yaşında basmıştı. Güzel oyuncu, o gün sete gittiğinde ilginç bir sürprizle karşılaşmış, karavanının güllerle dolu olduğunu görmüştü. Özdemir, her ne kadar bir açıklama yapmasa da o güllerin Can Yaman'dan geldiği iddia edilmişti.

310
Demet Özdemir ve Can Yaman'ın gizli aşkını dizideki o sahne nasıl ifşa etti - Sayfa 4

Öte yandan geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya sızan bir fotoğraf, ikilinin aşk yaşadığına yönelik ciddi bir kanıt oldu. İddiaya göre Demet Özdemir'in doğum günü partisinden sonra Can Yaman, Demet Özdemir, Demet Özdemir'in annesi ve Özdemir'in yakın arkadaşları, Etiler'de tanınmış bir mekanda akşam yemeği yediler. O an 'CanDem' hayranları tarafından sosyal medyada bu şekilde paylaşıldı.

410