Magazin
16 Mar 2021 10:51 Son Güncelleme: 16 Mar 2021 12:23

Demet Özdemir bu fotoğrafı neden sildi? Takipçilerini ikiye bölmüştü ama...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz gün siyah bodyli bir fotoğrafını Instagram hesabında paylaştı. Takipçileri fotoğrafla ilgili ikiye bölündü. Bir süre sonra Demet Özdemir bu paylaşımını sildi. Silmesinin sırrı ise bir başka konuydu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol'la başrolde oynayan Demet Özdemir'in sosyal medyadan paylaştığı siyah bodyli fotoğrafı gündeme damga vurdu. Hayranlarını ikiye bölen bu kareyi Demet Özdemir bir süre sonra kaldırdı. 

Oğuzhan Koç ile aşk hayatı yaşamaya başlayan Demet Özdemir, Instagram hesabında çok tartışılan o bodyli fotoğrafını sildi. Ayna karşısında verdiği bodyli fotoğrafı binlerce beğeni aldı. Ancak aynı zamanda çok da eleştirildi. 

29 yaşındaki Demet Özdemir, o fotoğrafı bir süre sonra paylaşımdan kaldırdı. Neden mi? İddiaya göre Fehriye Evcen ile rekabette geride kalacağını düşündü... Nasıl mı? 

Demet Özdemir'in paylaşım yapmasının ardından oyuncu Fahriye Evcen de aynı model 'body'nin beyaz rengini daha önce giydiği ortaya çıktı. Demet Özdemir'in paylaşımının ardından Fahriye Evcen, Instagram hesabından o fotoğrafını "Haftaya başla" notuyla paylaştı. 

Her iki oyuncunun da pozları sosyal medyayı salladı. Fahriye Evcen ve Demet Özdemir'in pozlarını kıyaslandı. Bu kıyaslamadan yorulduğu iddia edilen Demet Özdemir de fotoğrafını sosyal medya hesabından kaldırdı.