Magazin
22 Mayıs 2022 09:59 Son Güncelleme: 22 Mayıs 2022 10:04

Demet Evgar’ın düğünü lüks semtin sakinlerini isyan ettirdi! Sosyeteden de tepki var…

Ünlü oyuncu Demet Evgar ve Levent Babataş, pandemi nedeniyle ertelenen düğünlerini Emirgan'daki evinin bahçesinde yaptı. Ancak mahalle sakinleri hem müzik sesinden hem de sokaklara park edilen araçlardan rahatsız oldu.

Başarılı oyuncu Demet Evgar ve işletmeci Levent Babataş altı yıldır devam eden birlikteliklerini Mart ayında aile arasında kıyılan nikahla mutlu sona dönüştürmüştü. Çiftin düğünü bugün Emirgan'daki evlerinin bahçesinde gerçekleşti.

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Ancak Emirgan sakinleri hem müzik sesinden hem de sokaklara park edilen araçlardan rahatsız oldu. Mahalle sakinleri, bu rahatsızlıklarını da sosyal medyadan dile getirdi. Evgar'ın komşuları bu davranışın ünlü oyuncuya yakışmadığını belirtti.

PELİN DOĞAN'DAN SİTEM DOLU MESAJ

Sosyetenin tanınmış simalarından Pelin Doğan da tepkisini sosyal medyadan verdi. Doğan, paylaşımında "Emirgan'ın sokaklarını kapatıp, yaşlısı hastası demeden mahvettiler! Mahalle düğünü yapacaksan Arnavut kaldırımlı sokaklarda yaşayan insanları düşüneceksin! Vale bile tutmadan yüzlerce insanın evinin, apartmanının kapı önlerini sokaklarını kapadılar. Hiç yakışmadı." dedi.