Magazin
30 Mar 2021 15:03 Son Güncelleme: 30 Mar 2021 15:05

Demet Akalın'ın 'soyguncu' dediği fenomenden cevap

Demet Akalın, kızının TikTok'a girdiğini ve hesabından 7 bin lira çekildiğini öğrenince küplere bindi. Demet Akalın'ın 'soyguncu' dediği fenomen suçlamalara cevap verdi.

Şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira'nın TikTok'a girdiğini ve kredi kartından 7 bin lira çekildiğini belirterek takipçilerini uyardı. Hira Kurt’un para gönderdiği Özgür Balakar isimli fenomen de suçlamalara cevap verdi.

Özgür Balakar, Demet Akalın'a "Soyguncu demen kalbimi kırdı" dedi. Özgür Balakar "Burası böyle bir platform, biz bu hediyeleri zorla çekmiyoruz kimseden onlar gönderiyor. Bize soyguncu demen beni gerçekten çok kırdı. Soyguncu denmesine gerçekten kalbim kırılır. Geri gönderirim Demet abla. Sakin ol, tek derdimiz para olsun" dedi.

Demet Akalın "Bütün anne ve babalar beni iyi dinlesin. Hira, bugün canlı dersin molasında, biz de canlı yayındayken, TikTok’ta bize gelen kızlardan birinin canlı yayınına giriyor. Kız, ‘Bana çiçek gönder, bana böcek gönder, teşekkür ederim Hira’ ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor.

Şimdi konuştum TikToker ile, bunun muhatabının Apple diyor. Oraya başvuruyoruz, oradan da dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık? Bu nasıl bir soygunculuk arkadaşlar? Hayatımda böyle bir şey görmedim. TikToker gel sen kredi kartı başka bir telefona tanımlı ve sen çocuğun tabletinden 7 Bin TL, arkadaşlar bakın, anneler babalar uyarıyorum, 950 TL, 950 TL, sürekli para çekiliyor. Bir çok arkadaşım parasını geri almış. Umarım biz de alırız. Hak etmediğiniz bir para. Çocukları böyle şeyler için kullanmayın. Çok ayıp. Bir TikToker ile konuştum, çocuklar hep buna maruz kalıyor dedi. Nasıl maruz kalır ya? Böyle bir şey olabilir mi?" demişti.