Polemik & Kulis
17 Eyl 2016 16:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:32

Demet Akalın’dan Okan Bayülgen’e sert yanıt: Kaç yaşına geldin sığınma bize!

Okan Bayülgen, programıyla ilgili verdiği örnekte Demet Akalın'ı kullandı, başarılı popçuyu sinirlendirdi.

Yeni yayın döneminde seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Okan Bayülgen, formatında değişiklik yapabileceği sinyallerini vermiş, geride bıraktığımız günlerde Hürriyet’e verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

“15 Temmuz'dan sonra konuk profilinin değiştiğini düşünüyorum. Bu seyircinin artık başka kahramanları var: Eski albaylar, filanca itirafçılar, filanca gazeteciler. Hatta bence eski, nedamet getirmiş FETÖ'cüler bile birer talk show kahramanı. Ama bu saatten sonra Demet Akalın'a bir dönüş olmaz. Çünkü bu kadar yoğun siyasi bombardımanın en azından bilinçleri bir post Tarkan haline getirmesi lazım. Ben hâlâ görüyorum, yazın kafalar fazla çalışmıyor, kafalar tatilde, cuppa cuppa tamam… Tarkan kendini geliştirmedi diye siz de kendinizi geliştirmemek zorunda değilsiniz”

DEMET AKALIN’I KIZDIRDI
Bu açıklama sonrası Tarkan’dan bir yorum ya da açıklama gelmezken, konunun taraflarından Demet Akalın, sosyal medya hesabından başarılı şovmen Okan Bayülgen’e sert bir yanıt verdi.

Bayülgen’i kendileri üzerinden reklam yapmakla suçlayan Demet Akalın şu ifadeyi kullandı: ‘Okan Bayülgen iyisin hoşsun da… Bırak sataşmayı işine bak! Tarkan’sız da ben siz de reklamın olur! Kaç yaşına geldin sığınma bize hadi anam’