Magazin
10 Eki 2019 14:29 Son Güncelleme: 10 Eki 2019 14:34

Demet Akalın'dan Berguzar Korel'e destek!

Berguzar Korel'in ablası Zeynep Korel, yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminde olay olmuştu. Açıklamaların ardından sessizliğini koruyan Berguzar Korel'e Demet Akalın'dan destek geldi.

Ünlü oyuncu Berguzar Korel'in ablası Zeynep Korel geçtiğimiz günlerde Amerika'da günlüğü 400 TL'den temziliğe gittiğini, saati 70 TL'den de evcil hayvanları gezdirerek geçimini sağladığını söylemişti. Sosyal medyada ve magazin gündemine bomba gibi düşen bu açıklamanın ardından gözler Berguzar Korel'e çevrildi. Korel açıklamalarla ilgili sessizliğini koruyor. 

Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Zeynep Korel, ortalığı karıştıran yeni iddialarda bulundu. Korel, kız kardeşinin evliliğini bebeğin kurtardığını, hatta Halit Ergenç ile büyük bir tartışmaya girdiğini, yatak odalarını bile ayırttıklarını söylemişti.

Zeynep Korel'in bu açıklamalarını duyan Demet Akalın çileden çıktı. Sosyal medya hesabından tepkisini ortaya koyan Akalın  Berguzar Korel için "Şiddetin en fenasını yaşıyor. Hem de en yakınından! Hem de bir can taşırken. Sakın üzülme ne olur" notunu paylaştı.