Magazin
16 Şub 2012 09:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:20

DEMET AKALIN- SEDA ÖNDER SAVAŞINDA YENİ PERDE!

Popçu Berkay ile Akalın'ın arasının açıldığı iddia edildi. İkilinin arasının bozulmasının nedeni Seda Önder'e bağlandı.

Söz ve müziği Soner Sarıkabayı’ya ait olan "Taburcu" isimli şarkısıyla radyolarda ve internette dinlenme rekorları kırarak en çok dinlenen isimler arasına giren Berkay ile ünlü sanatçı Demet Akalın’ın aralarının açıldığı iddia edildi. İddiaya göre, ikilinin arasının bozulmasının sebebi Berkay’ın albüm çalışmaları sırasında Seda Önder’e parça vermiş olduğu.

Bilindiği üzere Seda Önder Akalın’ın yakın arkadaşı Alişan ile aşk yaşamış; sonrasında ayrılmıştı. Bu olay sonrasında Akalın, vokalisti olan Önder’in işine son vermişti. Önder de son günlerde tek başına çıkaracağı albüm için çalışıyordu.

Akalın ve Önder arasında geçtiğimiz haftalarda büyük bir tartışma yaşanmıştı. Demet Akalın, Twitter’dan ekibindeki dansçılardan birini kullanmak isteyen Seda Önder’e "Ekibimden kimse seninle çalışmaz, man kafalı" demişti.

Cevap vermekte gecikmeyen Seda Önder, ’’Allah seni ıslah etsin!!! Kötü gününde yanında olduğum için kendime kızamıyorum, bu benim insanlığımdı. Sana değmeyecek bir insanlıktı. Menopozluk hallerinize veriyorum bu durumu. Burdan Sidney’e koprü olur sizin bilinen km’ler. Bir de bilinmeyenler var tabi, one night stand!’’ şeklinde konuşmuştu.