Magazin
28 Şub 2019 12:29 Son Güncelleme: 28 Şub 2019 12:59

Demet Akalın mesaj atmıştı! Irına Shayk'tan Bradly Cooper - Lady Gaga açıklaması

91. Oscar Ödülleri esnasında Lady Gaga ile Bradley Cooper’ın sahnede yakınlaşması ve bu durumun Cooper ile sevgilisi Irina Shayk’ın arasını açtığı iddiaları gündemdeyken Irina Shayk’ın bu yakınlaşmaya yorumu ne oldu?

Lady Gaga ile Cooper yakınlaşmasına Irina Shayk ne dedi?

91. Oscar Ödülleri’nde (Oscar 2019) Lady Gaga ile Bradley Cooper'ın Shallow şarkısına yaptığı düet esnasında sergiledikleri romantizmin yankıları sürüyor.

Sahnedeki romantizmin ardından ikilinin Vanity Fair Oscar sonrası partisinde de samimi görüntüleri, aralarında bir şey olduğu söylentilerine yol açmıştı.

Hatta Oscar töreninin ardından Los Angeles’ta otomobillerinde görüntülenen Bradley Cooper ve kız arkadaşı Irina Shayk’ın asık suratlı halleri de ‘Lady Gaga gerginliği’ olarak tahmin edilmişti.

Bir süre önce Lady Gaga'nın nişanlısı Christian Carino’dan ayrılması da Lady Gaga’nın Bradley Cooper'a aşık olmasına bağlanmıştı.

Demet Akalın da bu yakınlaşmaya tepki vermiş, Irina Shayk'a, 'İyi yolmadın o karıyı. Takipten çıkamışsın geç bile kaldın bacım.' tweeti atmıştı.

Bu yaşananlardan sonra en çok Rus model Irina Shayk'ın bu duruma nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

US Weekly’de yer alan habere göre 33 yaşındaki model, Lady Gaga ile Bradley Cooper yakınlaşmasından rahatsız değil.

Çifte yakın bir kaynak, “Irina, Bradley ve Gaga’nın birer sanatçı olduğunu biliyor. Onun için ortada birr mesele yok. Sadece A Star Is Born’daki karakterlerini Oscar performansına taşıdıklarını biliyor” dedi.

IRINA AYAKTA ALKIŞLADI

Kanağa göre Shayk, sevgilisi Bradley Cooper'ın sahnedeki performansından memnun olduğunu şarkı bittikten sonra ikiliyi, ayağa kalkıp alkışlamasıyla kanıtladı.

Sahnede ve Oscar after party’sinde Bradley Cooper'a yönelttiği "aşık bakışları" çok konuşulan Lady Gaga ise sosyal medya sayfasında o geceki performanstan bir fotoğraf paylaşarak “Hiçbir şey Oscar'da gerçek bir arkadaş ve sanatsal bir dehayla bu anları paylaşmaktan daha özel olamazdı” notunu yazdı.

Irina Shayk ve Bradley Cooper, 2015 yılından bu yana birlikte. Çiftin Lea de Seine adında 2 yaşına bir kızları bulunuyor.