Magazin
14 Ağu 2017 14:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:03

Demet Akalın canlı yayında sinir krizi geçirdi, hıçkıra hıçkıra ağladı: İnsan değil misiniz?

Şarkıcı Demet Akalın, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin'de hıçkırarak ağladı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın son dönemlerde hakkında evine haciz geldiği haberleri sonrası katıldığı programda sinir krizi geçirdi. Demet Akalın ve Okan Kurt'un evlerine geçen hafta haciz işlemi yapıldı. Akalın konuyla ilgili "Karar durduruldu. Sahte belge var, borç yok. Evde olmadığım için de üzüldüğüm bir durumdu." açıklaması yapmıştı.



"KÖPEK GİBİ ÇALIŞIYORUM"
Demet Akalın, evine icra gelmişken Berkay'ın dünyaya gelen kızı için 15 bin liraya yakın altın alması olayı daha da kızıştırmıştı. Konu Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programında masaya yatırıldı. Eleştiriler üzerine Beyaz Magazin'e telefonla katılan Demet Akalın birden sinir krizi geçirerek ağlamaya başladı.

Ekrandakilere "Siz insan değil misiniz kardeşim ya" diye sitem eden Akalın, "Benim kimseye borcum yok benim çocuğum aşağıda ağlıyor. Ben kimsede gösteriş yapmıyorum. Ben o gün gittim çünkü kimse evini açmadı bir tek Berkay bana 10 gün evini açtı. Beni hastanelik edeceksiniz, ben bir tek evladım için yaşıyorum. O ev benim bile değil, sattım. Kredi çekip yeni ev aldım, Okan bir kuruş vermedi, kredi çekip aldım, o yüzden köpek gibi çalışıyorum." dedi.