Dekoltesiyle gündem olan milletvekili isyan etti: Büyük göğüslüyüm, artık buna alışın

Brezilya'da milletvekili Ana Paula da Silva'nın mecliste giydiği dekolteli elbise ülkede gündem oldu. Gelen yorumlara tepki gösteren Silva, "Büyük göğüslüyüm ve siyaset yapıyorum, artık buna alışın." dedi.

Dekoltesiyle gündem olan milletvekili isyan etti: Büyük göğüslüyüm, artık buna alışın - Sayfa 1

Ülkesinde Paulinha ismiyle tanınan ve iki dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra eyalet meclisine seçilen Ana Paula da Silva giyim tarzıyla gündem oldu. Renkli ve dekolteli kıyafetler giymeyi tercih eden Paulinha, ülkesinde tepki çekti.

115
Dekoltesiyle gündem olan milletvekili isyan etti: Büyük göğüslüyüm, artık buna alışın - Sayfa 2

ÜLKE MİLLETVEKİLİNİN GİYİM TARZINI KONUŞUYOR

Ana Paula da Silva'nın eyalet meclisinde giydiği kırmızı renkli elbisenin dekoltesinden taşanlar, Brezilya siyasetinin yeni gündemi oldu. Canının istediği gibi giyinmeye devam edeceği resti çeken kadın milletvekili, tecavüz tehdidine varan saldırgan yorumlarda bulunanları dava edeceğini açıkladı. 

215
Dekoltesiyle gündem olan milletvekili isyan etti: Büyük göğüslüyüm, artık buna alışın - Sayfa 3

Bir kentte iki dönem belediye başkanlığını yaptıktan sonra ekimde Santa Catarina eyaleti meclisine seçilen Paulinha, Ocakta milletvekili yemini ettiğinden beri parlak renkli, göğüs dekolteli giysileriyle meclise geliyor.

315
Dekoltesiyle gündem olan milletvekili isyan etti: Büyük göğüslüyüm, artık buna alışın - Sayfa 4

Dekolteden taşanların görüntüleri sosyal medyada yayılır yayılmaz sıkı takip konusu haline gelen Paulinha, hem övgülerin hem de yergilerin hedefi oldu. Eyalet meclisinin böyle giyinmek için 'doğru yer olmadığı' eleştirisinde bulunanlara, "mecliste mesai bitince gece kulübüne dağıtmaya gittiğinden öyle giyiniyor" esprisiyle yanıt verenler oldu.

415