Politika
28 Eki 2023 15:03 Son Güncelleme: 28 Eki 2023 15:08

Değişimcilerden, Kılıçdaroğlu’na "Seçilseydim yanımda olacaklardı" yanıtı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Seçilseydim yanımda olacaklardı, şimdi karşımdalar" sözlerine CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'den tepki geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerin ardından başka partilere milletvekili de verilmesi dahil olmak üzere pek çok konuda eleştirilmesine "Seçilseydim yanımda olacaklardı, şimdi karşımdalar" sözleriyle yanıt vermesi üzerine, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'den “Başarı gelseydi yanında olacaktık. Şimdi kapsamlı değişim öneriyoruz” yanıtı geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü gazetesinden İpek Özbey’e yaptığı açıklamada, değişimciler için “Seçilseydim yanımda olacaklardı şimdi karşımdalar” sözlerini kullanmıştı. Değişimcilerden Murat Emir, CHP liderinin sözlerine yanıt verdi.

Emir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

“Sayın Genel Başkanımızın tespiti son derece yerinde. 12 yılın sonunda başarı gelseydi yanında olacaktık. Oysa bugün sadece Genel Başkan değişimi değil, kadrolarıyla, yönetim anlayışıyla , sosyal demokrat parti programıyla ve demokratik içtüzüğüyle kapsamlı bir değişim öneriyoruz. Yani konu asla kişisel değil. Bütün amacımız bir daha seçim kaybetmemek ve umutları söndürmemek.”