Gündem
02 Şub 2011 13:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:00

DEFNE'NİN EVİNDE ÖLDÜĞÜ AHMET ALTAN'IN OĞLU KEREM ALTAN İFADE VERDİ!

Defne Joy Foster'in ölümüyle ilgili olarak ev sahibi Kerem Halit Altan'ın ifadesine başvuruldu.

Ünlü oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster’ın ölü bulunduğu Caddebostan’daki evin sahibi Halit Kerem Altan, polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Caddebostan Tanzimat Sokak’taki daireden Defne Joy Foster’ın cesedinin çıkarılmasının ardından, ölü bulunduğu 3 katlı apartmanın çatı katındaki dairede oturan Kerem Halit Altan, polis nezaretinde Göztepe Polis Merkezine götürüldü. Burada ifadesi alınan Altan, daha sonra serbest bırakıldı.

Altan’ın ifadesine göre, Defne Joy Foster’ın Kerem Halit Altan ve 2 arkadaşıyla dün gece Taksim’de bir barda eğlendikleri, eğlencenin ardından iki arkadaşı eve bırakarak, Altan ile Caddebostan’daki daireye geldiği belirtildi.

Altan’ın ifadesinde "Eve geldikten sonra bir şeyler yedik. Defne fenalaştı. Doktor bulmak için dışarıya çıktım. Eve geldiğimde daha da fenalaştığını görünce ambulans çağırdım" dediği öğrenildi.

Altan, polis merkezi çıkışında soruları yanıtsız bırakırken avukatı ise, "Şu aşamada konuşmak doğru olmaz. Deliller toplanacak. Açıklamayı daha sonra yapacağız" diye konuştu.

DÜN GECE TANIŞMIŞLAR

Kerem Altan ifadesinde şunları da söyledi: "Defne ile dün gece ilk kez tanıştık. Eğlendiğimiz mekandan çıktıktan sonra diğer arkadaşları bıraktık. Defne’ye gelip ben de kalabileceğini söyedim. Kabul etti. İkimiz Caddebostan’daki evime gittik."

POLİS, EĞLENCE MEKANINDA İNCELEME BAŞLATTI

Arkadaşının evinde ölü bulunan ünlü oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster’in dün akşam gittiği eğlence mekanında polis inceleme başlattı.

Cinayet Büro Amirliği ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Foster’in ölüm haberinin ardından Beyoğlu’ndaki ’Eelence’ adlı gece kulübüne geldi. Eğlence mekanında yapılan çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kamera kayıtları inceleme altına alındı.

Ekipler, Foster’in dün gece neler yiyip içtiğini ve mekandan kaçta ayrıldığını araştırırken, eğlence mekanının bir çalışanı, ünlü sunucunun dün alkollü olduğunu öne sürdü.