Gündem
24 Mar 2011 17:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:10

DEFNE'NİN AVUKATINA JET YANIT; "KEREM ALTAN KAÇMADI BURADA!"

Kanaltürk'te konuşan Defne Joy Foster'in avukatı Ersan Taştekin, "Kerem Altan'ın kaçtığını" iddia etmişti.

Taştekin, "Şu an nerede olduğu belli değil. İnsanın gizlemek istediğiniz bir şey yoksa, ortadan kaybolmaz. Evindeki delil olabilecek tüm eşyalar da boşatıldı" demişti.

Bu iddialara Kerem Altan cephesinden açıklama geldi. Açıklamada Kerem Altan hakkında bir arama kararı bulunmadığı hatırlatılarak şöyle denildi:

İSTEDİĞİ YERE GİDER

"Her şeyden önce Kerem Altan hakkında her hangi bir arama kararı savcılık takibi yoktur. Bu nedenle her vatandaş gibi istediği yere istediği zaman gidebilir. İsterse kaybolabilir. Bunun için sayın avukattan izin alması ya da nereye gideceğini nasıl davranacağını söylemesi gerekmemektedir.

TARAF'TAKİ İŞİNE DEVAM EDİYOR

Avukat bunu ne amaçla söylemiş olursa olsun tamamen yalan ve uydurma bir şekilde kişilik haklarına saldırmıştır. Bu konuda her türlü yasal takip yapılacaktır. Ayrıca Kerem Altan kayboldu denilen günlerde Taraf gazetesindeki işine devam etmektedir. Şu anda gazetedeki işlerini yapmaktadır. Ayrıca işe gelmese bile bu Taraf gazetesi ile Kerem Altan'ı ilgilendirir. Bu konuda üçüncü şahısların şu ya da bu şekilde söz söyleme hakları yoktur."