Defne Samyeli'nin cildi ve fiziği Çin’de araştırma konusu oldu! “Büyük bir sürpriz!”

Defne Samyeli, Çin’de genetik kökenler ve cilt gençliğine dair araştırma yapan Xiamen Üniversitesi’ndeki araştırmacılar tarafından incelenecek. Samyeli, konuyla ilgili açıklama yaparak araştırmacılarla buluşmak üzere Çin'e gideceğini söyledi. 51 yaşındaki iki çocuk annesi Defne Samyeli fit vücudu ve kusursuz cildiyle sık sık magazin gündeminde de yer alıyor.

Defne Samyeli'nin cildi ve fiziği Çin’de araştırma konusu oldu! “Büyük bir sürpriz!” - Sayfa 1

Çin’in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi’nde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacının, dünyadaki genetik kökenler ve cilt gençliği üzerine farklı ülkelerden örnekler çalışarak yaptıkları bir araştırmada, Türkiye’den Defne Samyeli’yi inceledikleri öğrenildi.

123
Defne Samyeli'nin cildi ve fiziği Çin’de araştırma konusu oldu! “Büyük bir sürpriz!” - Sayfa 2

Üniversitenin daveti üzerine önümüzdeki aylarda Pekin’e gitmeye hazırlanan Samyeli’nin hem genetik ve cilt gençliği üzerine çalışan araştırmacılarla bir toplantıda buluşacağı hem de yaklaşık 4000 kişiye cilt sağlığı ve güzellik konusunda konferans vereceği aktarıldı.

223
Defne Samyeli'nin cildi ve fiziği Çin’de araştırma konusu oldu! “Büyük bir sürpriz!” - Sayfa 3

"BÜYÜK BİR SÜRPRİZ OLDU" 
Defne Samyeli, konuyla ilgili şunları söyledi:Gerçekten çok şaşkınım. Bize Orta Doğu’dan ilgi gösterilmesine alışığım ama Uzakdoğu’dan beni takip eden, hatta araştıran böyle bir kadronun olduğunu bilmek ve bir konferansta beni dinlemeye bu kadar çok kişinin geleceğini öğrenmek bana büyük bir sürpriz oldu.

323
Defne Samyeli'nin cildi ve fiziği Çin’de araştırma konusu oldu! “Büyük bir sürpriz!” - Sayfa 4

"Elbette çok sevinçle karşıladığım bir sürpriz. Dünyanın neresinde olursa olsun tutkuyla ilgilendiğim konularda böyle kalabalıkların önüne çıkıp konuşmak benim için büyük mutluluk."

423