Defne Samyeli'den kıyafet eleştirilerine tepki! "Ben bu olmaya devam edeceğim"

Kendisinin ve kızlarının kıyafetleriyle ilgili yapılan eleştirilere cevap veren Defne Samyeli, herkesin istediği kıyafeti giymekte özgür olması gerektiğini söyledi.

Defne Samyeli'den kıyafet eleştirilerine tepki! "Ben bu olmaya devam edeceğim" - Sayfa 1

Defne Samyeli, Armağan Çağlayan'ın YouTube'daki programına katılarak samimi açıklamalarda bulundu. Kariyerine bilinmeyenleri ilk kez anlatan Samyeli, kızları üzerinden yapılan eleştirilere de bu programda yanıt verdi. 

112
Defne Samyeli'den kıyafet eleştirilerine tepki! "Ben bu olmaya devam edeceğim" - Sayfa 2

Armağan Çağlayan'ın sosyal medyadaki "Yanında annesi var, şu giydiği kıyafete bak" ifadelerini hatırlatması üzerine konuşan Defne Samyeli, şunları söyledi:


212
Defne Samyeli'den kıyafet eleştirilerine tepki! "Ben bu olmaya devam edeceğim" - Sayfa 3

ÇİROZ GİBİ DENİLDİĞİ ZAMAN...

"Ne demek bu. İnsanlar, sizde gördükleri bir şeyleri kendi filtrelerinden geçirdikleri bir algıyla reaksiyon veriyorlar. Mesela, siz bana bakıp; a ne güzel bir insan da diyebilirsiniz. Bu sizinle ilgili bir şey. Sosyal medya bunun çok ciddi bir projeksiyon alanı oldu. Diyelim, fotoğraf paylaşıyoruz. Ne kadar zayıf, çirkin, çiroz gibi denilirse.. Evet ben zayıf birisiyim. Ama çirkin, çiroz gibi denildiği zaman, bu benim çiroz gibi olduğum anlamına gelmiyor. Karşımdaki kişinin kilo problemi olduğu anlamına geliyor. Ben oradan anlıyorum. Yaşla ilgili gönderme yapılıyorsa karşımdaki kişinin yaşla ilgili problemi olduğunu anlıyorum.


312
Defne Samyeli'den kıyafet eleştirilerine tepki! "Ben bu olmaya devam edeceğim" - Sayfa 4

AYŞE'Yİ FATMA'YI MUTLU ETMEK İÇİN DEVAM EDEMEM

Yaş diye bir şey yokki. Ben bu olabiliyorsam, herkes olabilir. Ben buysam, giyindiğimle yaptığımla, ben bu olmaya devam edeceğim. Benim için devam edeceğim. Ayşe'yi Fatma'yı Mehmet Bey'i mutlu etmek için devam edemem.


412