Defne Samyeli'den flaş Cem Yılmaz açıklaması!

Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, ev sahibiyle kiralarını ödemediği için davalık olmuştu. Samyeli bu olaylar hakkında uzun bir süre sonra ilk kez konuştu. Samyeli ayrıca 'kimseye küskünlüğüm yok' sözleriyle eski sevgilisi Cem Yılmaz'a da göndermede bulundu.

Defne Samyeli'den flaş Cem Yılmaz açıklaması! - Sayfa 1

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, ev sahibiyle kiralarını ödemediği için davalık olmuştu. Samyeli bu olaylar hakkında uzun bir süre sonra ilk kez konuştu.


119
Defne Samyeli'den flaş Cem Yılmaz açıklaması! - Sayfa 2

Samyeli ayrıca 'kimseye küskünlüğüm yok' sözleriyle eski sevgilisi Cem Yılmaz'a da göndermede bulundu.


219
Defne Samyeli'den flaş Cem Yılmaz açıklaması! - Sayfa 3

Defne Samyeli, önceki akşam Etiler’deydi. Samyeli, “İyi bayramlar sizlere. Yaz şahane geçiyor. Her şey çok güzel. Konserler başlıyor, o yüzden keyfim çok yerinde. Çalışmak iyi bir şey. Yeni bir diziyle dönüyorum. Televizyonda yeni bir iş olacak. Hem dizi, hem televizyon programı hem de konserler derken bu sene çok çalışacağım gibi gözüküyor” dedi.


319
Defne Samyeli'den flaş Cem Yılmaz açıklaması! - Sayfa 4

Ev sahibiyle kiralarını ödemediği için davalık olan Defne Samyeli konuyla ilgili, “Avukatım takip ediyor. Can sıkıcı bir durum. Yapacak bir şey yok. Hakkımı korumak için bende her vatandaş gibi mahkemelere başvuruyorum” açıklamasında bulundu.


419