Defne Samyeli hastalık sürecini anlattı: Ateşler içinde kaldım

Şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, en son Bodrum'da sahne almış; ardından rotayı İstanbul'a çevirmişti.

Defne Samyeli hastalık sürecini anlattı: Ateşler içinde kaldım - Sayfa 1

Bodrum'da sahne aldıktan sonra rotayı İstanbul'a çeviren ve sonrada da korona testi pozitif çıkan Defne Samyeli, iyileşir iyileşmez Kuruçeşme'deki bir mekanda sevenleri ile bir araya geldi. Konser öncesi muhabirlerle sohbet eden şarkıcı ve sunucu, hasta olduğu süreci anlattı.

117
Defne Samyeli hastalık sürecini anlattı: Ateşler içinde kaldım - Sayfa 2

"ÖZLEMİŞİM"
Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Samyeli, hasta olduğu sürece anlatış “Zor günler geçirdim. Ateşler içinde kaldım ama şimdi iyiyim sahneleri özlemiştim geri geldim” dedi.

217
Defne Samyeli hastalık sürecini anlattı: Ateşler içinde kaldım - Sayfa 3

Samyeli, hastalığa yakalandığını Instagram'dan duyurmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

317
Defne Samyeli hastalık sürecini anlattı: Ateşler içinde kaldım - Sayfa 4

"ENDİŞEM YOK"
"Covid pozitif olduğumu öğrendim. Hastalıkla ilgili bir endişem yok; hafif kırgınlık, boğaz ağrısı ve ara sıra gelen öksürükle çok rahat başa çıkabiliyorum şimdilik. Son birkaç gün yakın temasta olduğum neredeyse herkese ulaştık sanıyorum. Yine de bir şekilde yakınımda olan arkadaşlarım, benimle fotoğraf çektirenler, aynı ortamda bulunduğum kişiler lütfen hemen test yaptırsın diye bu açıklamayı yapıyorum"

417