Defne Samyeli ‘20 yaş’ yorumlarına cevap verdi! ‘İdolüm, Ajda Pekkan…’

Defne Samyeli, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara “20 yaşında gibisin” yorumları yazanlara cevap verdi. “Yorumlar mutlu ediyor” diyen Samyeli, “Fakat 20 yaşında durmadığıma eminim. Daha genç görünmek gibi bir kaygım yok. Yaşı büyük olanları daha değerli buluyorum. İdolüm, Ajda Pekkan” ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli ‘20 yaş’ yorumlarına cevap verdi! ‘İdolüm, Ajda Pekkan…’ - Sayfa 1

Defne Samyeli, önceki akşam Etiler’deki Da Mario Restoran’daydı. Mekân çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Samyeli, “O kadar yemek yedim ki 1.5 saat spor yapsam anca çıkar acısı. Yıllar önce sırf çok yemek yemek için spor yapmaya başladım” dedi.

17
Defne Samyeli ‘20 yaş’ yorumlarına cevap verdi! ‘İdolüm, Ajda Pekkan…’ - Sayfa 2

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Samyeli, kendisine yapılan “20 yaşında gibisin” yorumları için şu açıklamayı yaptı:

27
Defne Samyeli ‘20 yaş’ yorumlarına cevap verdi! ‘İdolüm, Ajda Pekkan…’ - Sayfa 3

“Yorumlar mutlu ediyor. Fakat 20 yaşında durmadığıma eminim. Yaşa çok değer veren birisiyim. Yaş almak benim için çok önemli. Daha genç görünmek gibi bir kaygım yok. Yaşı büyük olanları daha değerli buluyorum. Yaş ve cinsiyet ayrımcısı bir dünyada yaşıyoruz. Sanat hayatımda da Ajda Pekkan, idolüm. Kendisini star olmaya adamış birisi.”

37
Defne Samyeli ‘20 yaş’ yorumlarına cevap verdi! ‘İdolüm, Ajda Pekkan…’ - Sayfa 4

KENDİMİ GLOBAL GÖRÜYORUM

Defne Samyeli, muhabirlerin “Eurovision’la görüşmeler yeniden başladı. Teklif gelse gider misiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

47