Gündem
13 Mar 2011 08:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:07

DEFNE JOY FOSTER'IN İLK İNCELEME RAPORLARI ORTAYA ÇIKTI! DEFNE'DE DARP İZİ VAR MI?

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Defne Joy Foster'la ilgili Adli Tıp'taki ilk sonuçlar çıktı..

Ceset üzerinde yapılan incelemede cinayet şüphesi uyandıracak bir bulguya rastlanmadı.

İstanbul Beyoğlu’nda eğlence dönüşü birlikte gittiği gazeteci Kerem Altan’ın evinde fenalaşarak yaşamını yitiren Defne Joy Foster’in ölümü şüpheli bulunmuştu. Astım hastası olduğu bilinen Foster’ın vücudunda Adli Tıp Kurumu’nca hazırlanan raporda cinayet şüphesi doğuracak bulguya rastlanmadı. Hazırlanacak olan otopsi raporuna da yansıyacak olan tetkiklerin sonucuna göre Foster’in vücudunda herhangi bir delici kesici alet yarası ya da ateşli silah yarasına rastlanmadı.

Olay günü ambulansla olay yerine gelen doktorun yaptığı inceleme sonucu “solunum yetmezliğine bağlı kriz” tanısı konulması, boğulma şüphesini akıllara getirmişti. Adli Tıp Kurumu uzmanlarının yaptığı tetkiklerde Foster’in elle yüz kapatmak ya da boyundan sıkmak suretiyle havasız kalarak ölümünün mümkün olmadığı da tespit edildi.

Ayrıca genç oyuncunun kafasında da künt travmaya bağlı herhangi bir darp izinin de bulunmadığı belirtildi. Foster’in kanında uyuşturucu madde izine de rastlanmadığı belirlendi. Bu arada Foster’ın iç organlarından alınan örnekler üzerinde yapılan incelemelerin devam ettiği, raporun biyopsi sonuçlarının da değerlendirilmesiyle beraber tamamlanıp Savcılığa gönderileceği öğrenildi.