Polemik & Kulis
30 Nis 2015 10:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:30

Davutoğlu’nun danışmanı Barlas ailesini topa tuttu! Fuat Avni'yi Barlas'lar mı besledi?

Başbakan Davutoğlu’nun strateji danışmanı Atılgan Bayar, Barlaslar'ın Rauf Atilla Polat'ı neden koruduğunu sordu.

Gazeteci Soner Yalçın’ın, Barlas ailesinin internet sitesinde yazan “Rauf Atilla Polat” imzalı kişinin kim olduğunu sorgulaması tartışma yaratmaya devam ediyor. Gazeteci Yalçın Sözcü’deki yazısında, “Tahmin ediyoruz ki, “Rauf Atilla Polat”ın yerini “Fuat Avni” aldı.” demişti.

Soner Yalçın’ın bu yazısından sonra Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök de aynı konuyu köşesine taşıyarak, "Mehmet Barlas itirafçı olur mu" sorusunun cevabını aradı.

Ve...

Şimdi de...

Başbakan Davutoğlu’nun strateji danışmanı Atılgan Bayar da aynı konuda topa girdi.

Atılgan Bayar twitter’dan Barlas Ailesi'nin Fuat Avni ile ilişkisi hakkında çarpıcı yorumlar geldi.

“Fuat Avni, Rauf Atilla Polat ise, Barlas'lar ne kadar maaş ödedi? Erdoğan'a söven yazısını niye sitelerinde tuttular?" şeklinde soruları gündeme getiren Atılgan Bayar, Barlas Ailesi’nin zor zamanda değil, Erdoğan'ın kazanacağını anlayınca yanına geçtiğini iddia etti.

Atılgan Bayar twitter hesabında yaptığı açıklamada ayrıca, “Biz Gezi'de mücadele ederken, ekranlara çıkmadılar” ifadesini kullandı.

“İTİRAFÇI PARALELLER ANLATABİLİR”

Önümüzdeki süreçte “itirafçı olacak Paralellerin, Barlas'lar ile ilişkilerini ve bu yazıların perde arkasını anlatabileceğini” de dile getiren Bayar, "Böylece, devletin en tepe noktalarının etrafını kuşatmaya çalışan bu ailenin de gizli fonksiyonları tamamen ortaya çıkar” diye yazdı.

ÖNDER AYTAÇ'A DA KÖŞE VERDİLER

Atılgan Bayar ayrıca, Barlas Ailesi’nin, Rauf Atilla Polat'tan önce Önder Aytaç'a da internet sitelerinde köşe verdiğini hatırlattı.

Barlas Ailesi’nin, Erdoğan'a 4 Ekim 2012 tarihinde twitter üzerinden küfür eden Önder Aytaç'ın yazılarını 10 Mart 2013 tarihine kadar yayınlamaya devam ettiğini dile getiren Bayar, "Çünkü Paralel'in kazanacağını düşünüyorlardı. Önder Aytaç, Barlasların sitesinin başyazarıydı. Erdoğan'ın kazanacağını anlayınca Paralel'den dümen kırdılar. Asım Yıldırım girift ilişkilerine dayanarak isyan etmişti Barlaslara... Sadece Barlas'lar değil... Artık onlara aile boyu kucak açan Yandaş Medya da bu süreçten mesuldür." ifadelerini kullandı.

İŞTE ATILGAN BAYAR’IN TWEETLERİNDEN BİR BÖLÜMÜ: