Politika
18 Eki 2021 14:21 Son Güncelleme: 19 Eki 2021 12:42

Davutoğlu'nun bindiği asansör yere çakıldı! Sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

Van'a giden Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nun bindiği asansör yere çakıldı. Hastanede iğne yaptıran Davutoğlu tedavi sürecine ilişkin bilgi verdi, "Doktorlar bir hafta sonra sağlığıma kavuşabileceğimi söylediler" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Van'da kaza geçirdi. Bindiği asansör yere çakılan Davutoğlu'nun belinde sıkıntı olduğu belirtilmişti. 

Geçirdiği kaza sonrasında Van Havadis gazetesine konuşan Davutoğlu, "Çok şükür olayı ucuz atlattık. Böylesi bir kazayı ufak tefek hasarlarla atlattığımız için Allah'a şükür ediyoruz" dedi.

"BİR HAFTA SONRA SAĞLIĞIMA KAVUŞABİLECEĞİM"

Davutoğlu, kazadan sonra hastaneye gittiğini ve iğne yapıldığını açıkladı. Davutoğlu, hastanedeki tedavi sürecine ilişkin şu bilgileri verdi:

"Doktorlar bana ayaklarımı sürekli hareket halinde bulundurmam gerektiğini söylediler. Oturmamın gerektiği yerde 20 dakikada bir ayağa kalkarak ayaklarımı hareket ettirmem gerekli olduğunu söyleyen doktorlar, bir hafta içinde sağlığıma kavuşabileceğimi ifade ettiler. Bizimle en iyi şekilde ilgilenen ve büyük bir ilgi gösteren tüm doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum."

Haberi adresinden okumak için tıklayınız