Gündem
10 Nis 2014 17:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:04

Davutoğlu'ndan Zaman muhabirine fırça! Anlaşılan bazı gazeteciler...

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Zaman muhabirinin kendisine yönelttiği sorulara kızarak, muhabiri fırçaladı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Zaman muhabirinin kendisine yönelttiği soruları daha önce defalarca cevapladığını söyleyerek sitem etti.

"ANLAŞILAN BAZI GAZETECİLER..."

Davutoğlu, yurt dışındaki Türk okullarının kapatılması ve Türkçe olimpiyatlarına katılınmaması yönünde Dışişleri Bakanlığı personeline bir talimat verilip verilmediğinin sorulması üzerine şunları kaydetti:

"Anlaşılan bazı gazeteciler verdiğimiz talimatları bizden çok biliyor. Bu kadar gayri ciddi gazetecilik olmaz. Bu okullara geçmişte ne kadar destek verdiğimizi cümle alem bilir. Eğer bu okullar üzerinden başka faaliyetler kamufle edilmeye çalışılırsa o zaman Türkiye'nin çıkarı ve itibarını korumak bizim görevimizdir."

"DAHA KAÇ SORU SORACAKSINIZ?"

Zaman muhabiri  Servet Yanatma'nın "Dinlemelerin failini sosyal medyada mı arıyorsunuz?" sorusunu sormasının ardından ise Davutoğlu, muhabirin sözünü keserek, "Daha kaç soru soracaksınız Servet Bey? 10'a kadar çıkacak mı?" diye çıkıştı.

"BEN BU SORULARIN CEVAPLARINI DAHA ÖNCE VERDİM"

Zaman muhabirinin sorduğu soruları yanıtlamayan Ahmet Davutoğlu, "Bu soruların cevaplarını daha önce verdim, daha fazla konuşmayacağım" ifadeleriyle toplantıyı bitirdi.