Magazin
03 Eyl 2018 11:58 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:50

Davut Güloğlu'ndan ilginç sözler: İmam nikahı ile çocuk yapılır, imkanım olsa 30 çocuk yaparım!

Beyaz Tv'de yayınlanan bir programa katılan Davut Güloğlu, "İmam nikahı ile çocuk yapılır, imkanım olsa 30 çocuk yaparım" sözleriyle herkesi şaşırttı.

Yaşadığı aşklarla sık sık gündeme gelen Davut Güloğlu, Beyaz Tv'de yayınlanan "Mertçe Sohbetler" programına katıldı. İlişkisi hakkında konuşan ünlü şarkıcı, "İmkanım olsa 30 çocuk yaparım" dedi.

"İMAM NİKAHI İLE ÇOCUK YAPILIR"

Evlilik dışı çocuğa kesinlikle karşı olduğunu söyleyen Davut Güloğlu, sevgiliyken, "İmam nikahı ile çocuk yapılır' dedi. Tekrardan evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini belirten sanatçı, imkan olsa 30 çocuk sahibi olmak istediğini,çocuk sahibi olacaksa da bunun kesinlikle hem imam nikahı hem de belediye nikahıyla olacağını söyledi.

"SEVGİLİMİN AİLESİ BENİ SEVSİN DİYE HER GÜN ÇİÇEK GÖNDERİYORUM"

Mutlu bir ilişkiye yelken açan Davut Güloğlu, "Kadınlar beni hala rahat bırakmıyor ama en büyük aşkı şu an yaşıyorum" açıklamasını yaptı. Kendinden 22 yaş küçük sevgilisi Neslihan Aksu ile çok mutlu bir ilişkisinin olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı 'Sevgilimin ailesi ilişkimizi onaylasın diye 2 senedir sabırla her gün evine çiçek gönderiyorum' dedi.